Asbest stofzuiger

Heeft u een asbest stofzuiger nodig, om deze gezondheidsgevaarlijke stoffen op een effectieve wijze af te voeren en het risico voor de gezondheid zoveel mogelijk te beperken? U heeft de keuze uit verschillende modellen, waar we u uitstekend meer over kunnen vertellen. Onze Master asbest stofzuigers staan bekend om hun hoge zuigkracht, wendbaarheid en kwalitatief hoogwaardige filters. Om gezondheidsgevaarlijke stoffen zoals asbest goed te kunnen filteren, dient boven het hoofdfilter (polyester sterfilter) een extra veiligheidsfilter te worden geplaatst die ervoor zorgt dat gezondheidsgevaarlijke stoffen voor 99,997% D.O.P. (H14) optimaal worden gefilterd, zodat mens en milieu zoveel mogelijk worden beschermd.

Breed assortiment stofzuigers

U kunt uw asbest stofzuiger bestellen door de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken en laat u daar liever een van onze specialisten naar kijken? Geen probleem, wij gaan er bij Master stofzuigers graag voor u mee aan de slag. Onze specialisten kennen de verschillende modellen en weten daardoor precies welke industriële stofzuiger het best geschikt is als asbest stofzuiger. We gaan uit van de ruimte die u wilt zuigen, het materiaal dat daar op de grond ligt en eventuele andere belangrijke omgevingsfactoren. Aan de hand daarvan kunnen we u uitstekend aanraden welke asbest stofzuiger het best geschikt is.

Offerte aanvragen voor asbest stofzuiger

U kunt online direct een offerte aanvragen voor een asbest stofzuiger, we geven u graag aan waar u qua kosten en mogelijkheden op kunt rekenen. Zoekt u een goedkope asbest stofzuiger waar u af en toe gebruik van kunt maken of bent u op zoek naar een professioneel model waarmee u dagelijks goed uit de voeten kunt? We gaan uit van uw specifieke wensen en zorgen op basis daarvan voor een goed advies over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie over de verschillende asbest stofzuigers of vraag direct een offerte aan, we gaan er graag voor u mee aan de slag.

Master M 450 S EL

De Master M 450 S EL is een industrie stofzuiger die speciaal is ontworpen voor het zuigen van droge stoffen. De zuigunit is voorzien van drie by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen leveren van 3,45 kW en worden gevoed door 230 Volt. Doordat de M 450 S EL is uitgerust met drie motoren, is hij geschikt voor het zuigen van zwaardere materialen.

Master M 252 S 100

De Master M 252 S is een industrie stofzuiger die speciaal is ontworpen voor het zuigen van droge stoffen. De zuigunit is voorzien van twee by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen van 2,3 kW leveren en worden gevoed door 230 Volt. Doordat de M 252 S is uitgerust met twee motoren, is hij breed inzetbaar voor het opzuigen van vuil.

Master TS 300

De Master TS 300 is voorzien van een zeer stille zijkanaalventilator (2,2 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 300 is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator. Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 300 perfect.

Master TS 400

De Master TS 400 is voorzien van een stille zijkanaalventilator (4 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 400 is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 400 perfect.

Master TS 550 SE

De Master TS 550 SE is voorzien van een stille zijkanaalventilator (4,3 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 550 SE is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 550 SE perfect.

Master TS 750

De Master TS 750 is voorzien van een stille zijkanaalventilator (5,5 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 750 is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 750 perfect.

Master TS 751

De Master TS 751 is voorzien van een stille zijkanaalventilator (5,5 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 751 is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 751 perfect.

Master TS 1000

De Master TS 1000 is voorzien van een stille zijkanaalventilator (7,5 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 1000 is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 1000 perfect.

Master TS 1000 AF

De Master TS 1000 AF is voorzien van een stille zijkanaalventilator (8 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 1000 AF is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 1000 AF perfect. De TS 1000 Airflow beschikt over een extra hoog luchtdebiet van 900 m3/uur waardoor de snelheid van het zuigen enorm toeneemt ten opzichte van de standaard uitvoering.

Master TS 1500 SE

De Master TS 1500 SE is voorzien van een stille zijkanaalventilator (11 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 1500 SE is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 1500 SE perfect. De TS 1500 SE wordt voornamelijk gekenmerkt door zijn vacuüm (6.000 mm.H2O). Dit maakt hem geschikt voor het zuigen van zware materialen over een lange afstand.

Master TS 1800

De Master TS 1800 is voorzien van een zeer krachtige en stille zijkanaalventilator (12,5 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 1800 is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 1800 perfect.