Bouwstofzuigers

Een bouwstofzuiger vraagt om de hoogst mogelijke kwaliteit in combinatie met diverse toepassingsmogelijkheden. We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn en goed over adviseren. Wilt u zorgen voor een schone werkplek binnen de bouw? Wenst u stofvrij te kunnen werken? Op bouwplaatsen komt bij bouwactiviteiten over het algemeen veel stof vrij, stof dat gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid. Een bouwstofzuiger helpt u dit tijdig en effectief op te ruimen.

Bouwstofzuiger met veiligheidsfilter HEPA H14

Onze bouwstofzuigers zijn uitstekend geschikt voor omgevingen die het beste vragen van uw materieel. U kunt bijvoorbeeld denken aan onze bouwstofzuigers met een veiligheidsfilter HEPA H14. U weet op die manier zeker dat u als gebruiker geen last zal hebben van gevaarlijke stoffen voor de gezondheid. U kunt die stoffen tijdig en effectief verwijderen, met de verschillende Master bouwstofzuigers die er beschikbaar zijn. Master stofzuigers loopt voorop op het gebied van HEPA veiligheidsfilters. Als één van de weinige leveranciers, leveren wij HEPA H14 veiligheidsfilter die een maximale filtratie hebben van 99.997% D.O.P. Ook op het gebied van gezondheid denken de mensen van Master stofzuigers volop met u mee.

Bouwstofzuiger voor grove en fijne materialen

Bekijk de verschillende bouwstofzuigers voor fijne en grove materialen, met opvang voor 20 – 160 liter. U kunt de bouwstofzuiger van uw keuze online uitzoeken, aan de hand van bijvoorbeeld het vermogen en de specifieke eigenschappen. Zoekt u een bouwstofzuiger met een 230V by-pass motor, een 380V onderhoudsarme zijkanaalventilator of een bouwstofzuiger met rubberbanden voor moeilijke ondergronden? Blader er op uw gemak doorheen of neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende modellen. We kunnen u op basis van uw wensen of de situatie ter plaatse goed aangeven welke bouwstofzuiger u het best kunt gebruiken om de werkplaats schoon te houden.

Master M 252 S

De Master M 252 S is een industrie stofzuiger die speciaal is ontworpen voor het zuigen van droge stoffen. De zuigunit is voorzien van twee by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen van 2,3 kW leveren en worden gevoed door 230 Volt. Doordat de M 252 S is uitgerust met twee motoren, is hij breed inzetbaar voor het opzuigen van vuil.

Master M 450 S (60)

De Master M 450 S is een industrie stofzuiger die speciaal is ontworpen voor het zuigen van droge stoffen. De zuigunit is voorzien van drie by-pass motoren die een gezamenlijk vermogen leveren van 3,45 kW en worden gevoed door 230 Volt. De M 450 S is met drie motoren uitermate geschikt voor het zuigen van zwaardere materialen.

Master M 450 S 100 voor het zuigen van droge stoffen

De Master M 450 S 100 is een industrie stofzuiger die speciaal is ontworpen voor het zuigen van droge stoffen. De zuigunit is voorzien van drie by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen van 3,45 kW leveren en worden gevoed door 230 Volt. Doordat de M 450 S 100 is uitgerust met drie motoren, is hij geschikt voor het zuigen van zwaardere materialen.