Oliezuigers en spanenzuigers

Ook op het gebied van olie- en spanenzuigers is Master stofzuigers uw leverancier. Wij werken samen met speciaal geselecteerde fabrikanten om zo te kunnen garanderen dat we alleen de allerbeste producten leveren.

Olie- en spanenzuigers worden ingezet voor het opzuigen van vloeistoffen die zijn vervuild met kunststof of metaalspanen. Het grote voordeel van deze zuigers is de mogelijkheid om de opgezogen vloeistoffen opnieuw te gebruiken. Vaste stoffen en/of spanen die gezogen worden, komen in een stalen zeef terecht, terwijl de vloeistoffen hier doorheen sijpelen.

Master M 450 S OIL

De Master M 450 S OIL is een krachtige industriële olie- en spanenzuiger. De zuigunit is voorzien van drie krachtige by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen leveren van 3,45 kW. De motoren zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen, zodat de gebruiker zelf het aantal te gebruiken motoren bepaalt. Doordat de zuigunit is voorzien van drie motoren, is hij in staat om vloeistoffen en oliën te zuigen met een hoge viscositeit.

Master MEKA 150 MP

De Master MEKA 150 MP is een krachtige industriële olie- en spanenzuiger. De zuigunit is voorzien van drie krachtige by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen leveren van 3,45 kW. De motoren zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen om de gebruiker zelf te laten bepalen hoeveel motoren er gebruikt moeten worden. Omdat de zuigunit is voorzien van drie motoren, kan de speciaal ontworpen Master MEKA 150 MP vloeistoffen en/of oliën met een hoge viscositeit zuigen.

Master MEKA 200

De Master MEKA 200 is een krachtige industriële olie- en spanenzuiger. De zuigunit is voorzien van een krachtige zijkanaalventilator en levert een vermogen van 4 kW. Hierdoor is hij prima geschikt voor het zuigen van vloeistoffen of olie met een hoge viscositeit. De ventilator is geplaatst aan de achterzijde van de zuigunit waar ook de aan/uit schakelaar is geplaatst. Doordat de ventilator en de schakelaar aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de deze olie/spanenzuiger perfect. Het verplaatsen is zeer eenvoudig.