Oliezuigers

Een oliezuiger vraagt om een specifieke opbouw, goed geschikt voor dergelijke vloeistoffen. We zorgen bij Master voor een uitgebreid assortiment, u heeft de keuze uit verschillende modellen. Zoekt u een wendbare en compacte oliezuiger, die u tevens kunt gebruiken om spanen te zuigen? Een combinatie van 3 motoren met een vermogen van 3,45 kW is doorgaans voldoende bij gemiddeld gebruik van een uurtje per dag. U kunt de oliezuiger tevens gebruiken om andere vloeistoffen met een lage- of hoge viscositeit te zuigen. Bovendien kunt u de motoren onafhankelijk van elkaar inschakelen, zodat u de controle heeft over het vermogen dat de oliezuiger levert.

Olie en metaalspanen zuigen

De oliezuiger is uiteraard geschikt om olie mee te zuigen, net als metaalspanen. Het grote voordeel van de verschillende oliezuigers die u kunt bestellen is dat u bovendien de mogelijkheid heeft om de opgezogen vloeistoffen opnieuw te gebruiken, omdat u die gewoon weer uit kunt nemen. De oliezuiger vangt de olie op via een stalen zeef. Dit betekent dat de olie er doorheen loopt en u deze vanuit de opvangunit weer kunt gebruiken. Op die manier helpt een oliezuiger u bovendien op een duurzame wijze om te gaan met de olie die verloren lijkt te gaan.

De beste oliezuiger kopen

Wilt u de beste oliezuiger kopen en bent u benieuwd welk model u daarvoor moet hebben? U kunt gebruik maken van de MEKA Master 200. Het is een stofzuiger met een vermogen van 4 kW. Bovendien zit de machine op een handige wijze in elkaar, de ventilator voor de stofzuiger is bijvoorbeeld aan de achterzijde van de zuigunit geplaatst, voor een perfecte mobiliteit. U kunt de beste oliezuiger eenvoudig online bekijken en daar meer informatie over inwinnen of daarvoor meteen een offerte bij ons aanvragen. We brengen u die vervolgens graag uit.

Master M 450 S OIL

De Master M 450 S OIL is een krachtige industriële olie- en spanenzuiger. De zuigunit is voorzien van drie krachtige by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen leveren van 3,45 kW. De motoren zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen, zodat de gebruiker zelf het aantal te gebruiken motoren bepaalt. Doordat de zuigunit is voorzien van drie motoren, is hij in staat om vloeistoffen en oliën te zuigen met een hoge viscositeit.

Master MEKA 150 MP

De Master MEKA 150 MP is een krachtige industriële olie- en spanenzuiger. De zuigunit is voorzien van drie krachtige by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen leveren van 3,45 kW. De motoren zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen om de gebruiker zelf te laten bepalen hoeveel motoren er gebruikt moeten worden. Omdat de zuigunit is voorzien van drie motoren, kan de speciaal ontworpen Master MEKA 150 MP vloeistoffen en/of oliën met een hoge viscositeit zuigen.

Master MEKA 200

De Master MEKA 200 is een krachtige industriële olie- en spanenzuiger. De zuigunit is voorzien van een krachtige zijkanaalventilator en levert een vermogen van 4 kW. Hierdoor is hij prima geschikt voor het zuigen van vloeistoffen of olie met een hoge viscositeit. De ventilator is geplaatst aan de achterzijde van de zuigunit waar ook de aan/uit schakelaar is geplaatst. Doordat de ventilator en de schakelaar aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de deze olie/spanenzuiger perfect. Het verplaatsen is zeer eenvoudig.