Perslucht aangedreven stofzuigers

Een perslucht stofzuiger biedt uitkomst in verschillende industriële situaties. Heeft u een industriële stofzuiger nodig, maar kunt u daar helaas geen gebruik maken van elektriciteit? De perslucht stofzuiger vormt dan een uitstekende keuze. Onze specialisten hebben een goede kennis van de verschillende producten en kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over de Master M 450 Air. Dit model bevat geen bewegende onderdelen of elektrische componenten, is daardoor onder andere geschikt voor continu gebruik en is bovendien zeer onderhoudsarm. Aan de andere kant kunt u met de perslucht stofzuiger rekenen op een hoge onderdruk, zodat er meer dan voldoende zuigkracht ontstaat en u hier op een effectieve wijze gebruik van kunt maken.

Perslucht stofzuiger met enkele of dubbele venturi

De perslucht stofzuiger is voorzien van een enkele of dubbele venturi. Dit betekent dat u de beschikking heeft over een zuigunit die geschikt is voor zowel droge stoffen als vloeistoffen. Perslucht stofzuigers bieden diverse voordelen. Persluchtstofzuigers bij Master zijn leverbaar in 1V (enkele venturi) en 2V (dubbele venturi). Dubbele venturi’s gebruiker twee keer zoveel perslucht (3.000 m3/uur bij 6 Bar) en kunt u toepassen om zwaardere stoffen en/ of materialen op te zuigen. Vraag de medewerkers van Master om het juiste advies. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de perslucht stofzuiger en die bovendien vergelijken met de andere industriële stofzuigers die er beschikbaar zijn.

Stofzuiger zonder elektriciteit

Zoekt u specifiek naar een stofzuiger zonder elektriciteit, omdat het niet beschikbaar is op de plaats waar u werkt of de situatie het niet toestaat om daar mee te werken? Geen probleem, u kunt dan gebruik maken van onze perslucht stofzuigers. U kunt rekenen op een hoge zuigkracht in combinatie met een stevig en robuust geheel. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de perslucht stofzuiger of een offerte van onze specialisten.

Master M 450 Air

De Master M 450 AIR is een perslucht aangedreven (enkele- en dubbele venture) zuigunit die zowel droge- als vloeistoffen kan zuigen. Een perslucht aangedreven zuigunit biedt veel voordelen. De machines bevatten geen bewegende delen en geen elektrische componenten. Dit maakt ze onderhoudsarm en geschikt voor continu gebruik. De hoge onderdruk / vacuüm van 4.500 mm.H2O garandeert een hoge zuigkracht. De zuiginstallatie presteert optimaal bij een werkdruk van 6 bar / 1.500 / 3.000 liter per minuut.