Spanenzuigers

Wij bieden een zeer breed programma industriezuigers op het gebied van spaanafzuiging. Spanen komen veelal voor in bijvoorbeeld de metaalbewerkings- en kunststofindustrie. Bewerkingsmachines zoals freesbanken en draaibanken laten in de praktijk grote hoeveelheden korte- of lange spanen vrijkomen die de veiligheid binnen uw bedrijf in het geding brengen. Het is van belang dit met een goede industriële stofzuiger op te zuigen. In veel gevallen worden er bij verspanen oliën en koelvloeistoffen gebruikt. In de meeste gevallen kunnen spanen vettig zijn of in een bad van koelvloeistof liggen. Met één van onze kwalitatief hoogwaardige olie- en spanenzuigers zoals de M450 S OIL of de MEKA 150 MP kunt u uw werkplek moeiteloos schoonhouden. Dit resulteert in een veilige werkomgeving en draagt tevens bij aan het behoud van uw gereedschappen. In sommige gevallen worden er enkel en alleen droge spanen gecreëerd, waarbij het soms zelfs lange krullen kunnen zijn. Ook hiervoor heeft Master stofzuigers verschillende modellen die geschikt kunnen zijn voor uw toepassing. Neem contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie!

Kunststof of metaalspanen zuigen

Uiteraard kunnen onze specialisten u meer vertellen over de verschillende stofzuigers voor spaanafzuiging. Benieuwd welk model in uw geval het best geschikt is of welk vermogen u qua motoren nodig heeft? In een aantal van onze modellen is er sprake van 3 krachtige by-pass motoren, die samen zorgen voor een vermogen van 3,45 kW. U kunt de motoren in de stofzuiger voor spaanafzuiging onafhankelijk van elkaar inschakelen, zodat u zelf het vermogen bepaalt. U kunt de modellen voor spaanafzuiging tevens goed gebruiken om olie te zuigen, zodat u er in een industriële omgeving goed mee uit de voeten kunt.

Stofzuiger voor spaanafzuiging

Zoekt u de beste stofzuiger voor spaanafzuiging in combinatie met het zuigen van (koel)vloeistoffen of oliën? U kunt gebruik maken van de Master MEKA 200. Het is een krachtige stofzuiger geschikt voor het zuigen van olie en spanen. U kunt rekenen op een zuigunit met een krachtige zijkanaalventilator en een vermogen van 4 kW. Bovendien kunt u er ook andere vloeistoffen mee zuigen. Dankzij de onderhoudsarme zijkanaalventilator aan de achterzijde blijft de machine nog steeds prima mobiel en te verplaatsen, zelfs bij zware vulling van oliën. Wilt u meer weten over deze stofzuiger voor spaanafzuiging of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

Master M 450 S OIL

De Master M 450 S OIL is een krachtige industriële olie- en spanenzuiger. De zuigunit is voorzien van drie krachtige by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen leveren van 3,45 kW. De motoren zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen, zodat de gebruiker zelf het aantal te gebruiken motoren bepaalt. Doordat de zuigunit is voorzien van drie motoren, is hij in staat om vloeistoffen en oliën te zuigen met een hoge viscositeit.

Master MEKA 150 MP

De Master MEKA 150 MP is een krachtige industriële olie- en spanenzuiger. De zuigunit is voorzien van drie krachtige by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen leveren van 3,45 kW. De motoren zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen om de gebruiker zelf te laten bepalen hoeveel motoren er gebruikt moeten worden. Omdat de zuigunit is voorzien van drie motoren, kan de speciaal ontworpen Master MEKA 150 MP vloeistoffen en/of oliën met een hoge viscositeit zuigen.

Master MEKA 200

De Master MEKA 200 is een krachtige industriële olie- en spanenzuiger. De zuigunit is voorzien van een krachtige zijkanaalventilator en levert een vermogen van 4 kW. Hierdoor is hij prima geschikt voor het zuigen van vloeistoffen of olie met een hoge viscositeit. De ventilator is geplaatst aan de achterzijde van de zuigunit waar ook de aan/uit schakelaar is geplaatst. Doordat de ventilator en de schakelaar aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de deze olie/spanenzuiger perfect. Het verplaatsen is zeer eenvoudig.