Master M 450 S 60

De Master M 450 S 60 is een industriële stofzuiger die speciaal is ontworpen voor het zuigen van droge stoffen. De zuigunit is voorzien van drie by-pass motoren die een gezamenlijk vermogen leveren van 3,45 kW en worden gevoed door 230 Volt. De motoren zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen. Zo kan de gebruiker zelf het aantal motoren bepalen dat gebruikt moet worden. De M 450 S is met drie motoren uitermate geschikt voor het zuigen van zwaardere materialen.

Filters

De M 450 S 60 is uitgerust met een industrieel sterfilter (2 m2). Daarmee is hij zeer geschikt voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden binnen een bedrijf. Standaard heeft de M 450 S 60 een hoge filterefficiëntie van drie micron (L). Wanneer de toepassing erom vraagt, is het mogelijk om een fijner hoofdfilter (M / 1 micron) te plaatsen. Een filterschudder zorgt voor een maximale reiniging van het hoofdfilter. Dit draagt bij aan een langere levensduur van het hoofdfilter.

Gezondheidsgevaarlijke stoffen

Moeten er gezondheidsgevaarlijke stoffen gezogen worden, dan is het zelfs mogelijk om boven het hoofdfilter een veiligheidsfilter (HEPA H14) te plaatsen. Met dit veiligheidsfilter heeft de stofzuiger nagenoeg geen uitstoot (99,995% filtratie stofdeeltjes 0,18 micron, EN 1822) meer van gezondheidsgevaarlijke stoffen. Dit HEPA filter heeft een oppervlakte van 3 m2.

Vuilcontainer van 60 liter

De vuilcontainer heeft een inhoud van 60 liter en kan hiermee grote hoeveelheden opslaan. De container wordt eenvoudig losgekoppeld van de zuigunit met een handig en licht hefsysteem. De container staat op vier robuuste zwenkwielen, zodat de gebruiker de container eenvoudig kan vervoeren.

Technische specificaties

Model M 450 S
Spanning Volt / Hz 230 / 50
Vermogen kW / HP 3,45 / 4,6
Max. onderdruk mmH2O 2.500
Max. Luchtdebiet m3/uur 540
Type hoofdfilter Polyester sterfilter 2 m2
Filter efficiëntie micron L (3)
Reinigbaar hoofdfilter Ja, handmatig
Veiligheidsfilter Optioneel HEPA H14
Inhoud vuilcontainer Liter 60
Zuiginlaat mm 80 mm
Geluidsniveau dB (A) 74
Afmetingen LxBxH cm 58x60x135
Gewicht Kg 65

Voordelen

  • Geschikt voor het zuigen grove- en (zeer) fijne materialen
  • Drie motoren voor extra zuigkracht
  • Hoog prestatieniveau
  • Robuust frame
  • Reinigbaar hoofdfilter
  • Verschillende hoofdfilters verkrijgbaar
  • Veiligheidsfilter (HEPA) mogelijk voor maximale filtratie
  • Grote vuilcontainer (60 liter)
  • Compact en handzaam
  • Perfecte prijs / kwaliteitverhouding

Gedetailleerde foto’s