Master M 450 S EL

De Master M 450 S EL is een industriële stofzuiger die speciaal is ontworpen voor het zuigen van droge stoffen. De zuigunit is voorzien van drie by-pass motoren die gezamenlijk een vermogen leveren van 3,45 kW en worden gevoed door 230 Volt. De motoren zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen, zodat de gebruiker zelf het aantal motoren kan bepalen dat gebruikt moet worden. Doordat de M 450 S EL is uitgerust met drie motoren, is hij geschikt voor het zuigen van zwaardere materialen over een langere afstand.

Filters

De M 450 S EL is uitgerust met een industrieel sterfilter (1,2 m2). Daarom is hij zeer geschikt voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden binnen een bedrijf. Standaard heeft de M 450 S EL een hoge filterefficiëntie van drie micron (L). Indien de toepassing erom vraagt, is het mogelijk om een fijner hoofdfilter (M / 1 micron) te plaatsen. Een filterschudder zorgt voor een maximale reiniging van het hoofdfilter. Dit draagt bij aan een langere levensduur van dit filter.

Gezondheidsgevaarlijke stoffen

Moeten er gezondheidsgevaarlijke stoffen gezogen worden, dan is het zelfs mogelijk om boven het hoofdfilter een veiligheidsfilter (HEPA H14) te plaatsen. Met dit veiligheidsfilter heeft de stofzuiger nagenoeg geen uitstoot (99,995% filtratie stofdeeltjes 0,18 micrometer, EN 1822) meer van gezondheidsgevaarlijke stoffen. Dit HEPA filter heeft een oppervlakte van 3 m2.

Vuilcontainer van 100 liter

De vuilcontainer heeft een inhoud van 100 liter om grote hoeveelheden vuil op te kunnen slaan. De container kan eenvoudig worden losgekoppeld van de zuigunit dankzij een handig en licht hefsysteem. De container staat op vier robuuste zwenkwielen, waardoor de container eenvoudig vervoerd kan worden.

Technische specificaties

Model M 450 S EL
Spanning Volt / Hz 230 / 50
Vermogen kW / HP 3,45 / 4,6
Max. onderdruk mmH2O 2.500
Max. Luchtdebiet m3/uur 540
Type hoofdfilter Polyester sterfilter 1,2 m2
Filter efficiëntie micron L (3)
Reinigbaar hoofdfilter Ja, handmatig
Veiligheidsfilter Optioneel HEPA H14
Inhoud vuilcontainer Liter 100
Zuiginlaat mm 80 mm
Geluidsniveau dB (A) 74
Afmetingen LxBxH cm 58x60x135
Gewicht Kg 60

Voordelen

  • Geschikt voor het zuigen grove- en fijne materialen
  • Drie motoren voor extra zuigkracht
  • Hoog prestatieniveau
  • Robuust frame
  • Reinigbaar hoofdfilter
  • Veiligheidsfilter (HEPA) mogelijk voor maximale filtratie
  • Grote vuilcontainer (100 liter)
  • Eenvoudige lediging van vuilcontainer
  • Compact en handzaam
  • Perfecte prijs / kwaliteitverhouding

Gedetailleerde foto’s