Master TS 400

De Master TS 400 is voorzien van een stille zijkanaalventilator (4 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 400 is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 400 perfect.

De TS Serie is verkrijgbaar in verschillende vermogens (2,2 – 12,5 kW). Elke uitvoering heeft een concurrerende prijs / kwaliteitverhouding. De TS 400 levert een vermogen van 4 kW en staat garant voor uitstekende zuigprestaties. Doordat de TS 400 is uitgerust met een groot filteroppervlak (3 m2), een grote vuilcontainer (100 liter) en een onderhoudsarme turbine is hij zeer geschikt voor continu gebruik.

Filters

Standaard zijn de Master stofzuigers voorzien van een industrieel sterfilter (hoofdfilter) met een standaardefficiëntie van drie micron (klasse L). Optioneel kunnen verschillende hoofdfilters geplaatst worden. Met een 1 micron hoofdfilter (M) garandeert de TS 400 in bepaalde toepassingen de beste filterefficiëntie, zelfs bij zeer fijne materialen. Een filterschudder zorgt voor een maximale reiniging van het hoofdfilter. Dit draagt bij aan een langere levensduur van dit filter.

Automatisch gereinigd hoofdfilter

Optioneel kan de zuiginstallatie worden voorzien van een automatisch (tijdsgeregeld) perslucht gereinigd hoofdfilter. Het polyester hoofdfilter wordt dan vervangen door twee patroonfilters die gezamenlijk een oppervlakte hebben van 5,3 m2.

Gezondheidsgevaarlijke stoffen

Moeten er gezondheidsgevaarlijke stoffen gezogen worden, dan is het zelfs mogelijk om boven het hoofdfilter een veiligheidsfilter (HEPA H14) te plaatsen. Met dit veiligheidsfilter heeft de stofzuiger nagenoeg geen uitstoot (99,995% filtratie stofdeeltjes 0,18 micron, EN 1822) meer van gezondheidsgevaarlijke stoffen. Dit HEPA filter heeft een oppervlakte van 3 m2.

Vuilcontainer

De vuilcontainer heeft een inhoud van 100 liter en kan hiermee grote hoeveelheden opslaan. De container kan eenvoudig worden losgekoppeld van de zuigunit dankzij een handig en licht hefsysteem. De container staat op vier robuuste zwenkwielen, zodat de gebruiker de container eenvoudig kan vervoeren.

Technische specificaties

Model TS 400
Spanning Volt / Hz 380 / 50
Vermogen kW / HP 4 / 5,5
Max. onderdruk mmH2O 3200
Max. Luchtdebiet m3/uur 450
Type hoofdfilter Polyester sterfilter 3 m2
Filter efficiëntie micron L (3)
Reinigbaar hoofdfilter Ja, handmatig
Veiligheidsfilter Optioneel HEPA H14
Inhoud vuilcontainer Liter 100
Zuiginlaat mm 80 mm
Geluidsniveau dB (A) 76
Afmetingen LxBxH cm 70x110x150
Gewicht Kg 140

Voordelen

  • Onderhoudsarme en stille turbine
  • Verkrijgbaar in 9 verschillende krachtbronnen
  • Geschikt voor continu gebruik
  • Zeer hoog prestatieniveau
  • Geschikt voor het zuigen van grove en (zeer) fijne materialen
  • Industrieel (hoofd) sterfilter van 3 m2
  • Hoofdfilter standaard voorzien van filterschudder
  • Veiligheidsfilter (HEPA) mogelijk voor maximale filtratie
  • Perslucht gereinigd hoofdfilter optioneel verkrijgbaar
  • Grote vuilcontainer (100 liter) en makkelijk los te koppelen

Gedetailleerde foto’s