Master TS 750

De Master TS 750 is voorzien van een stille zijkanaalventilator (5,5 kW) en kan continu gebruikt worden. De zijkanaalventilator is direct gedreven en heeft geen transmissie verlies. De TS 750 is te besturen met een elektrisch bedieningspaneel aan de achterzijde bij de ventilator . Doordat de aandrijving en besturing aan de achterzijde van de zuigunit zijn geplaatst, is de mobiliteit van de Master TS 750 perfect.

De TS Serie is verkrijgbaar in verschillende vermogens (2,2 – 12,5 kW). Elke uitvoering heeft een concurrerende prijs / kwaliteitverhouding. De TS 750 levert een vermogen van 5,5 kW en staat garant voor uitstekende zuigprestaties. Doordat de TS 750 is uitgerust met een groot filteroppervlak (3 m2), een grote vuilcontainer (100 liter) en een onderhoudsarme turbine is hij zeer geschikt voor continu gebruik.

Filters

Standaard zijn de Master stofzuigers voorzien van een industrieel sterfilter (hoofdfilter) met een standaardefficiëntie van drie micron (klasse L). Optioneel kunnen verschillende hoofdfilters geplaatst worden. Met een 1 micron hoofdfilter (M) garandeert de TS 750 in bepaalde toepassingen de beste filterefficiëntie, zelfs bij zeer fijne materialen. Een filterschudder zorgt voor een maximale reiniging van het hoofdfilter. Dit draagt bij aan een langere levensduur van dit filter.

Automatisch gereinigd hoofdfilter

Optioneel kan de zuiginstallatie worden voorzien van een automatisch (tijdsgeregeld) perslucht gereinigd hoofdfilter. Het polyester hoofdfilter wordt dan vervangen door drie patroonfilters die gezamenlijk een oppervlakte hebben van 8 m2.

Gezondheidsgevaarlijke stoffen

Moeten er gezondheidsgevaarlijke stoffen gezogen worden, dan is het zelfs mogelijk om boven het hoofdfilter een veiligheidsfilter (HEPA H14) te plaatsen. Met dit veiligheidsfilter heeft de stofzuiger nagenoeg geen uitstoot (99,995% filtratie stofdeeltjes 0,18 micron, EN 1822) meer van gezondheidsgevaarlijke stoffen. Dit HEPA filter heeft een oppervlakte van 5 m2.

Vuilcontainer

De vuilcontainer heeft een inhoud van 100 liter en kan hiermee grote hoeveelheden opslaan. De container is eenvoudig los te koppelen van de zuigunit dankzij een handig en licht hefsysteem. De container staat op vier robuuste zwenkwielen, zodat de gebruiker de container eenvoudig kan verplaatsen.

Technische specificaties

Model TS 750
Spanning Volt / Hz 380 / 50
Vermogen kW / HP 5,5 / 7,5
Max. onderdruk mmH2O 3000
Max. Luchtdebiet m3/uur 550
Type hoofdfilter Polyester sterfilter 3 m2
Filter efficiëntie micron L (3)
Reinigbaar hoofdfilter Ja, handmatig
Veiligheidsfilter Optioneel HEPA H14
Inhoud vuilcontainer Liter 100
Zuiginlaat mm 80 mm
Geluidsniveau dB (A) 76
Afmetingen LxBxH cm 70x110x150
Gewicht Kg 140

Voordelen

 • Onderhoudsarme en stille turbine
 • Verkrijgbaar in 9 verschillende krachtbronnen
 • Geschikt voor continu gebruik
 • Zeer hoog prestatieniveau
 • Geschikt voor het zuigen van grove en (zeer) fijne materialen
 • Industrieel (hoofd) sterfilter van 3 m2
 • Hoofdfilter standaard voorzien van filterschudder
 • Veiligheidsfilter (HEPA) mogelijk voor maximale filtratie
 • Optioneel perslucht gereinigde filters mogelijk
 • Grote vuilcontainer (100 liter) en makkelijk los te koppelen
 • Uitstekende mobiliteit

Gedetailleerde foto’s