Vloeistofzuigers

Heeft u een vloeistofzuiger nodig en komt u er zelf niet goed uit? Onze specialisten kunnen u bijvoorbeeld meer vertellen over de Master M 450 WD. Het is een specifieke vloeistofzuiger, waarmee u een model tot uw beschikking heeft dat u gemakkelijk op een 230V stroomaansluiting kunt aansluiten. Dankzij de 3 afzonderlijke motoren kunt u zelf het vermogen van de vloeistofzuiger bepalen, afhankelijk van de hoeveelheid vloeistof die u wilt zuigen. We kunnen u daarnaast adviseren over onze andere modellen, bijvoorbeeld wanneer u olie of metaalspanen wilt zuigen met de vloeistofzuiger.

Specifieke stofzuiger voor vloeistoffen

Het is verstandig om gebruik te maken van een specifieke vloeistofzuiger, wanneer u regelmatig vloeistoffen dient te zuigen. Deze modellen zijn beter geschikt dan de reguliere (industriële) stofzuigers. We werken bij Master samen met verschillende fabrikanten, waar we specifieke onderdelen inkopen. Deze zijn goed van kwaliteit en dragen optimaal bij aan de voordelen die onze vloeistofzuigers te bieden hebben. Gaat het veelal om steeds dezelfde vloeistoffen of zoekt u naar een vloeistofzuiger die in meer algemene zin uitkomst kan bieden? Onze specialisten kunnen u op basis van uw wensen goed aangeven wat er mogelijk is en wat u kunt verwachten van de verschillende vloeistofzuigers die er beschikbaar zijn.

Advies van een specialist

U kunt bij ons rekenen op het advies door een specialist, we vertellen u graag meer over de vloeistofzuiger die het best geschikt is. Zoekt u naar een krachtig model waarmee u zowel zwaardere vloeistoffen als droge stoffen kunt zuigen? Gebruikt u de vloeistofzuiger af en toe een keer of wilt u daar aan de andere kant wellicht dagelijks mee aan de slag? Het zijn belangrijke factoren, aan de hand waarvan onze specialisten u goed kunnen aangeven welke vloeistofzuiger het best geschikt is binnen uw industriële toepassing. Neem contact op voor meer informatie, wij horen graag van u.

Master M 450 WD

De Master M 450 WD is een industriële vloeistofzuiger die ook geschikt is voor het zuigen van droge stoffen. De zuigunit is voorzien van drie by-pass motoren die gevoed worden door een 230 Volt stroomaansluiting. De motoren zijn onafhankelijk van elkaar in te schakelen zodat de gebruiker zelf het aantal te gebruiken motoren kan bepalen. Doordat de M 450 WD is uitgerust met drie motoren, is hij geschikt voor het zuigen van zwaardere vloeistoffen en droge stoffen.