Specialist in industriële stofzuigers voor diverse toepassingen
30/03/2016
Show all

Specialist in asbest stofzuigers binnen recycling en asbestverwerking

Specialist in sloopwerkzaamheden, ruimt u de ravages op nadat er brand heeft plaatsgevonden of is er om een andere reden (mogelijk) asbest vrijgekomen? Onze asbest stofzuigers zijn van de best mogelijke kwaliteit, ze helpen u gezondheidsgevaarlijke stoffen op een verantwoorde wijze te verwijderen. Uiteraard maken onze asbest stofzuigers het bovendien eenvoudig om het asbest en andere afval op de juiste wijze af te voeren, volledig volgens de voorschriften die daarvoor bestaan.

Asbest stofzuiger kopen

Onze asbest stofzuigers zijn geschikt voor asbest verwerkende bedrijven en recycling bedrijven. Bent u actief binnen een van deze branches? U heeft regelmatig te maken met gezondheidsgevaarlijke stoffen, het is van belang om daar op de juiste wijze mee om te gaan. De asbest stofzuiger is zodanig ingericht dat de gebruiker niet wordt blootgesteld aan deze gevaarlijke stoffen. Dat betekent dat u de gevaarlijke stoffen veilig kunt wegzuigen. Uiteraard is iedere asbest stofzuiger voorzien van het juiste filtersysteem, zodat u daar direct gebruik van kunt maken. Master biedt u de hoogste veiligheid doordat alle stofzuigers voorzien kunnen worden van het beste veiligheidsfilter, namelijk een HEPA H14 veiligheidsfilter (99.997% D.O.P.).

U heeft de keuze uit verschillende asbest stofzuigers, we kunnen u daar als specialist bovendien goed in adviseren. Zoekt u naar een asbest stofzuiger met een speciaal HEPA H14 veiligheidsfilter? Dit filter zorgt ervoor dat de stofzuiger geen gevaarlijke stoffen uitstoot en u daar veilig mee kunt wreken. Bovendien kunt u rekenen op asbest stofzuigers met grotere filters, zodat u die minder vaak hoeft te vervangen en u kunt rekenen op een langere levensduur.

Duurzame asbest stofzuiger

Maakte u tot nu toe gebruik van wegwerp asbest stofzuigers en stapelen de kosten zich op? Heeft u niet langer voldoende aan de matige zuigkracht en kleine filters? Een grotere asbest stofzuiger met een groot filter vormt de oplossing. U doet een duurzame investering in een grotere asbest stofzuiger die u tevens voor grotere klussen in kunt zetten. Dankzij een grote asbest stofzuiger kunt u ook de grotere aanvragen aan, u hoeft daarvoor geen gebruik te maken van de ongeschikte kleinere wegwerpmodellen.

Specialist in asbest stofzuigers

We zijn uw specialist in asbest stofzuigers, we kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende beschikbare modellen. Werkt u regelmatig met de asbest stofzuigers of heeft u die juist incidenteel nodig? Zoekt u naar een groot model waarmee u de grootste klussen kunt oppakken of wilt u er juist op een meer flexibele wijze gebruik van maken? Onze specialisten vertellen u graag meer over de asbest stofzuigers, neem contact op voor meer informatie.