Industriële stofzuiger kopen? Onze industriële stofzuigers zijn geschikt voor productiebedrijven, bouwbedrijven, metaalbedrijven en energiecentrales. Bovendien maakt ook de voedingsmiddelenindustrie er gebruik van en werken recycling bedrijven ermee. De industriële stofzuigers vinden hun toepassingen in scheepswerven, bij machinebouwers, in de verpakkingsindustrie en bij staal- en coatingbedrijven.

Goede kwaliteit industriële stofzuigers

Master industriële stofzuigers zijn zeer goed van kwaliteit en daardoor geschikt voor industrieel gebruik. De machines zijn gemaakt van staal en beschikken over een industrieel filterpakket. De Master industriële stofzuiger beschikt bijvoorbeeld over een polyester sterfilter, dit is hét filter binnen de branche waarmee u de beste resultaten bereikt. Het filter in de industriële stofzuiger is door middel van een mechanisch systeem handmatig te reinigen, zodat u daarmee bovendien een uiterst duurzame keuze maakt. Een polyester sterfilter met dit type filterreiniging, heeft een gemiddelde levensduur van maar liefst 4-5 jaar!

Waarom een industriële stofzuiger?

Benieuwd naar de toepassingen en mogelijkheden van een industriële stofzuiger? U zorgt er met een industrieel model voor dat u extreem fijne stoffen kunt zuigen of u aan de andere kant juist grovere materialen kunt zuigen. Wilt u materialen over een lange(re) afstand zuigen of gebruik maken van grote en goede filters? De industriële stofzuiger biedt een reinigingssysteem voor het filter, kan gezondheidsgevaarlijke stoffen zuigen met een HEPA H14 veiligheidsfilter. Bovendien is de industriële stofzuiger dankzij de uitvoering in staal hufterproof, het gaat om robuuste modellen van goede kwaliteit. Tenslotte kunt u met een industriële stofzuiger rekenen op een duurzame machine met lage onderhoudskosten, mits u zich goed laat adviseren.

Specialist in industriële stofzuigers

Wij zijn dé specialist in industriële stofzuigers, we kunnen u bijvoorbeeld aangeven hoe u met langere slangen kunt werken en welke modellen geschikt zijn voor heel fijne- of juist zwaardere stoffen en materialen. We adviseren u over het model, zodat u kunt profiteren van een optimale zuigkracht, in combinatie met de eigenschappen die optimaal aansluiten bij uw wensen. Gebruikt u de industriële stofzuiger meer dan 4 uur per dag? Dan adviseren we bijvoorbeeld een model op krachtstroom (380V), omdat u die 24/7 kunt gebruiken zonder dat er slijtage optreedt. De krachtstroom industriële stofzuigers hebben een speciale turbine die slijtage voorkomt.

Meer weten over de industriële stofzuigers of advies op maat ontvangen? Neem contact op, we vertellen u er graag meer over.